Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme Blue Method Carp XL merítőfej
By Döme Blue Method Carp XL merítőfej
6 490 Ft

By Döme Blue Method Carp XL merítőfej

Termék adatok
Méret (cm)
60x50

Anyaga
könnyű védett keret, gumírozott micro hálóval
6 490 Ft
Részletek
A By Döme TEAM FEEDER kiegészítők köre újabb nagyszerű pontyos merítőfejekkel bővült, melyek a korábbi típusok mellé egy még magasabb minőségi szintet kínálnak, a céltudatos feeder horgászoknak!

A Blue Method Carp merítőfejek sokak számára ismerősek lehetnek, ami nem véletlen, hiszen ezek termékek a korábbi, legkedveltebb Carp-2 típus továbbfejlesztett változatai. A termékcsoport két újabb tagjával szintén olyan termékek születettek, melyek hűen tükrözik a TEAM FEEDER termékek magas minőségét. Jól látszódik, hogy mind a kettő rendkívül sűrű szövésű, micro hálós halvédő merítőfej, így garantáltan nem szakítja szét a halak uszonyát, nem sérti meg egyetlen pikkelyüket sem és a nyálkahártyát is kímélik! Ezt segíti a háló gumírozott anyaga is, illetve a másik óriási előnye, hogy ebbe egyáltalán nem tud beleakadni a horog, a csalitüske, vagy hajszálelőke, sem pedig a végszerelék más egyéb elemei, így a vergődő hal nem tud kárt tenni benne! Keretének anyaga könnyű, ám igen masszív alumínium. Az ezen végigfutó dörzsálló védőszövet az esztétikus megjelenésen kívül a horog perembe történő beakadását is megakadályozhatja. Mivel ez a háló sem tud vizet magába szívni, a horgászat végeztével pillanatok alatt megszárad, így sokkal kevésbé büdösödik, mint a hagyományos szövetanyagok.

A By Döme TEAM FEEDER Blue Method Carp merítőfej két változatban, L-es és XL-es méretben készül. Mindkettőben közös, hogy nem csak dizájnos, hanem igazán strapabíró is, ezért tökéletes választás a mindennapok hobbihorgászataihoz és versenyzéshez egyaránt, amikor a célhalak nagytestű pontyok, amurok!

A Blue Method Carp XL merítőfej főbb tulajdonságai:

Keret mérete: 60x50 cm
Súlya: 290 g
Anyaga: gumibevonttal ellátott micro hálószövet
Halbarát „fishsafe” minősítés
Könnyű alumínium keret, előkevédő TEAM FEEDER dizájnos szövetborítással
Ebbe akár a 10-15 kg-os pontyok és amurok is beleférnek!
Adatok
Cikkszám:
928638