Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm
By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm
6 690 Ft

By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm

6 690 Ft
Részletek
Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.
Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de a különleges „szorítópofa” kialakításának köszönhetően a vékonyabb lábakra is stabilan rá lehet helyezni azokat! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
A rögzítő adaptereket úgy lehet a lábakhoz csatlakoztatni, hogy egy gomb megnyomásával a „szorítópofa” kinyílik, majd a lábra fogatás után, azt összezárva lehet a szorítócsavarral a végleges helyen rögzíteni.

A By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm a tartalék botok tárolásában lehet hasznos segédeszköz, de akár első, vagy hátsó bottartóként is funkcionálhat. „Fűrészfogas” kialakítású, 7 botnyél tehető rá, méghozzá úgy, hogy a szél ne tudja azokat onnan kirántani, így alkalmas akár könnyű Top Set-ek, vagy spiccbotok tárolására is.
Adatok
Cikkszám:
414016