By Döme TEAM FEEDER Ernyőtartó kar 35 cm
By Döme TEAM FEEDER Ernyőtartó kar 35 cm
9 490 Ft

By Döme TEAM FEEDER Ernyőtartó kar 35 cm

9 490 Ft
Részletek
Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.
Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de a különleges „szorítópofa” kialakításának köszönhetően a vékonyabb lábakra is stabilan rá lehet helyezni azokat! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
A rögzítő adaptereket úgy lehet a lábakhoz csatlakoztatni, hogy egy gomb megnyomásával a „szorítópofa” kinyílik, majd a lábra fogatás után, azt összezárva lehet a szorítócsavarral a végleges helyen rögzíteni.

Az ernyőtartó kar is a ládakiegészítők kötelező darabja, ugyanis az eső, és a napsütés ellen védő ernyő gyakran kerül felállításra a láda fölé. A By Döme TEAM FEEDER ernyőtartó kar 35 cm fix hosszúságú, egy ponton rögzítendő változat. Ideális csaliernyőkhöz!
Adatok
Cikkszám:
456071