Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Feeder kar Tele 50-95 cm
By Döme TEAM FEEDER Feeder kar Tele 50-95 cm
9 900 Ft

By Döme TEAM FEEDER Feeder kar Tele 50-95 cm

9 900 Ft
Részletek
Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.
Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de a különleges „szorítópofa” kialakításának köszönhetően a vékonyabb lábakra is stabilan rá lehet helyezni azokat! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
A rögzítő adaptereket úgy lehet a lábakhoz csatlakoztatni, hogy egy gomb megnyomásával a „szorítópofa” kinyílik, majd a lábra fogatás után, azt összezárva lehet a szorítócsavarral a végleges helyen rögzíteni.

Egy jó feeder kar elengedhetetlen rezgőspicces horgászatnál. Mindenképp olyat érdemes választani, amely teleszkóposan állítható, így jó lehet a rövidebb, és hosszabb távdobó botokhoz egyaránt.
A By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú adaptert egy ponton lehet a láda lábához rögzíteni. Állítható dőlésszöge alkalmassá teszi álló, vagy folyóvízi használatra egyaránt. Alapjáraton 50 cm hosszúságú, de teleszkóposan állítható, egészen 95 cm-ig. Vége hajlított, és szabvány menetes foglalattal ellátott, így bármilyen bottartó fej ráhelyezhető.
Adatok
Cikkszám:
520978