Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú
By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú
19 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú

19 990 Ft
Részletek
Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.
Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de a különleges „szorítópofa” kialakításának köszönhetően a vékonyabb lábakra is stabilan rá lehet helyezni azokat! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
A rögzítő adaptereket úgy lehet a lábakhoz csatlakoztatni, hogy egy gomb megnyomásával a „szorítópofa” kinyílik, majd a lábra fogatás után, azt összezárva lehet a szorítócsavarral a végleges helyen rögzíteni.

Egy jó feeder kar elengedhetetlen rezgőspicces horgászatnál. Mindenképp olyat érdemes választani, amely teleszkóposan állítható, így jó lehet a rövidebb, és hosszabb távdobó botokhoz egyaránt.
A By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú adaptert két ponton lehet a láda lábához rögzíteni, így különösen stabil kivitel. Állítható dőlésszöge alkalmassá teszi álló, vagy folyóvízi használatra egyaránt. Alapjáraton 95 cm hosszúságú, de teleszkóposan állítható, egészen 150 cm-ig. Vége hajlított, és szabvány menetes foglalattal ellátott, így bármilyen bottartó fej ráhelyezhető.
Adatok
Cikkszám:
712443