By Döme TEAM FEEDER Hajlított kar 30 cm
By Döme TEAM FEEDER Hajlított kar 30 cm
6 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Hajlított kar 30 cm

6 990 Ft
Részletek
Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.
Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de a különleges „szorítópofa” kialakításának köszönhetően a vékonyabb lábakra is stabilan rá lehet helyezni azokat! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
A rögzítő adaptereket úgy lehet a lábakhoz csatlakoztatni, hogy egy gomb megnyomásával a „szorítópofa” kinyílik, majd a lábra fogatás után, azt összezárva lehet a szorítócsavarral a végleges helyen rögzíteni.

Ez a multifunkciós hajlított kar sokoldalúan használható, ugyanis a végén egy szabvány menetes foglalat van, amelybe számos kiegészítő csatlakoztatható. Használható ez az adapter száktartónak, vagy akár rakós botos horgászatoknál a tulipánhoz, vagy hálóhoz. Ez a kiegészítő szétszedhető, ami annyit tesz, hogy a lábra ráhelyezve, nem kell többet mozgatni, ugyanis a fejrész leszedhető. Mindössze egy marokcsavar be, és kitekerésével lehet levenni, és feltenni a kart. Hossza 30 cm.
Adatok
Cikkszám:
232082