Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Haltartó kerek 150
By Döme TEAM FEEDER Haltartó kerek 150
6 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Haltartó kerek 150

Termék adatok
Méret (cm)
150

Anyaga
erős keret, sűrű szövésű micro háló
6 990 Ft
Részletek
A By Döme TEAM FEEDER kiegészítők köre minőségi haltartókkal bővült, amelyből több különböző méretet kínálunk, nem csak versenyhorgászoknak. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet!
Íme, a TEAM FEEDER Haltartó kollekció, amin belül kedvezőbb árú, ám kiváló anyagminőségű és kialakítású haltartók, úgy nevezett varsaszákok kerülnek forgalomba. A rövidebb modelleket azoknak javasoljuk, akik egyszerűen csak szeretnék a zsákmányukat biztonságban tudni, míg a hosszabbak az amatőr versenyeken indulók számára is praktikusak lehet.
Ma már minden versenyen alapkövetelmény, hogy a megfogott halat mérlegelés után vissza kell engedni, addig pedig a versenyző felelőssége, hogy a hal épségben megússza a kalandot. Éppen ezért a legfontosabb szempont a megfelelő minőség, amely eléréséhez a hálót olyan anyagból kell előállítani, ami nem okoz sérüléseket a halak testén. Ez azonban nem csak azoknak a sporthorgászoknak fontos, akik visszaengedik a halat, hanem az olyan jóérzésű pecásoknak is, akik a megfogott halat el szeretnék fogyasztani, de semmiképpen sem szeretnék, hogy azok szenvedjenek. Az ilyen nagyméretű haltartóba helyezett hal megnyugszik, és a merev (alumíniumból készült) merevítőknek köszönhetően a szák kellően nagy mozgásteret nyújt számára. A sűrű szövésű micro háló rendkívül erős, ellenáll még tartós hullámzásban is a durva mederfenék dörzsölő hatásainak, mégis kellően puha, amely nem irritálja a halakat. Nem kell félni kiszakadásától és a hal elvesztésétől sem. Ideális bármilyen méretű hal tárolására, de főként az állóvízi horgászatokhoz javasoljuk.
A haltartó feje állítható dőlésszögű, szabvány menettel kiegészített rögzítővel van ellátva, mely így akár vízszintes, akár függőleges adapterhez, vagy leszúró karóhoz csatlakoztatható. A háló gyorsan száradó anyagból készült.

A kerek alakú haltartók keretének a mérete 45 cm átmérőjű, és négyféle méretben érhető el a kínálatban: 1,5, 2, 2,5 és 3 méteres hosszúságokban.
Adatok
Cikkszám:
222608