By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
99 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ

Termék adatok
Méret (cm)
72x44x65
Felnyitható fiókok (db)
1
Lábazat
4 db
Tömeg (kg)
10.00
99 990 Ft
Részletek
A nagysikerű By Döme TEAM FEEDER Rotary Box MEGÚJULT és visszatért, ÚJRA KAPHATÓ a kínálatunkban!

A folyamatos fejlesztések eredményeként sikerült szinten lépnünk és egy az eddiginél magasabb minőségi kivitelben létrehoznunk a TEAM FEEDER Rotary Box új generációját! Nagy örömmel mutatjuk ezt be a sorainkban, hiszen vele egy újabb praktikus eszközzel bővült a By Döme termékek palettája.

Tapasztalatainkat és a vásárlói visszajelzéseket, igényeket összeolvasztva, alapul véve, egy nagyszerű koncepciójú, kompromisszummentes, sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egy minden igényt kielégítő, professzionális termék született! Jogosan merülhet fel a kérdés ezek hallatán, hogy vajon mennyivel nőtt az ára az elődéhez képest? Nos, van egy igazán jó hírünk, mert a válasz az, hogy semennyivel, az ára változatlanul kedvező maradt! Hogyan lehetséges ez? Legyen ez a mi titkunk, ellenben minden más hasznos infót összegyűjtöttünk, amit érdemes tudni róla! Az új Rotary Box esetében is egy egyszerű felépítésű, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőalkalmatosság megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgász-, versenyládák, valamint a kényelmes (de versenyhorgászathoz előnytelen kialakítású) feeder székek között. Ez a termék minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk tartó rekesszel, extra stabil lábakkal, illetve kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik. Az ülőrész és a háttámla olyan felületi anyaggal lett bevonva, ami remekül bírja a tűző, nyári napsütést és természetesen 100%-osan víztaszító is. A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kerek láb, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, melyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, így nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű. A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek műanyag betéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon. A tudatos tervezést dicséri, hogy a szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet, s nem mellesleg annak a veszélye is szinte nullára csökken ezáltal, hogy szállítás közben esetlegesen megsérüljenek ezek az elemek. A komfortérzetet hívatott növelni még egy vastagon párnázott vállpánt is, mely persze a felszerelés könnyed szállításában is segítséget nyújt.

Kinek ajánljuk?

Kifejezetten ajánljuk kezdő, haladó és akár tapasztalt, profi versenyhorgászoknak is (minden korosztályban!), valamint a horgászládákat kedvelő, de szűkösebb kerettel rendelkező rakós-, match-, valamint feederhorgászok számára is kiváló darab lehet. Ideális választás csónakos horgászoknak is, mert kis helyet foglal, illetve 360 fokban körbe forduló ülőkéjével, anélkül, hogy felkelne a horgász, a csónak szinte minden szegletébe elér.

Az új generációs By Döme TEAM FEEDER Rotary Box pontos méretei:

Teljes szélesség: 72 cm
Teljes hosszúság: 44 cm
Ülőfelület szélessége: 51 cm
Ülőfelület hosszúsága: 38 cm
Háttámla szélessége: 51 cm
Háttámla magassága: 30 cm
Szivacs vastagsága: 5 cm
Tároló rekesz szélessége: 45 cm
Tároló rekesz hosszúsága: 30 cm
Tároló rekesz magassága: 5 cm
Lábak hosszúsága: 60 cm
Lábak vastagsága: 36 mm
Talpak mérete: 9x9 cm
Terhelhetőség: 120 kg
Tömeg: 10 kg
Szállítási magasság: 41 cm
Szállítási szélesség: 72 cm
Szállítási hosszúság: 44 cm
Adatok
Cikkszám:
128657
Tömeg:
10 kg/db