Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Versenyszák szögletes pontyos 300
By Döme TEAM FEEDER Versenyszák szögletes pontyos 300
15 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Versenyszák szögletes pontyos 300

Termék adatok
Méret (cm)
300
Anyaga
erős keret, sűrű szövésű micro háló
15 990 Ft
Részletek
A By Döme TEAM FEEDER kiegészítők köre minőségi haltartókkal bővült, amelyből több különböző méretet kínálunk, nem csak versenyhorgászoknak. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet!
Íme, a TEAM FEEDER Haltartó kollekció, amin belül kedvezőbb árú, ám kiváló anyagminőségű és kialakítású haltartók, úgy nevezett varsaszákok kerülnek forgalomba. A rövidebb modelleket azoknak javasoljuk, akik egyszerűen csak szeretnék a zsákmányukat biztonságban tudni, míg a hosszabbak az amatőr versenyeken indulók számára is praktikusak lehet.
Ma már minden versenyen alapkövetelmény, hogy a megfogott halat mérlegelés után vissza kell engedni, addig pedig a versenyző felelőssége, hogy a hal épségben megússza a kalandot. Éppen ezért a legfontosabb szempont a megfelelő minőség, amely eléréséhez a hálót olyan anyagból kell előállítani, ami nem okoz sérüléseket a halak testén. Ez azonban nem csak azoknak a sporthorgászoknak fontos, akik visszaengedik a halat, hanem az olyan jóérzésű pecásoknak is, akik a megfogott halat el szeretnék fogyasztani, de semmiképpen sem szeretnék, hogy azok szenvedjenek. Az ilyen nagyméretű haltartóba helyezett hal megnyugszik, és a merev (alumíniumból készült) merevítőknek köszönhetően a szák kellően nagy mozgásteret nyújt számára. A sűrű szövésű micro háló rendkívül erős, ellenáll még tartós hullámzásban is a durva mederfenék dörzsölő hatásainak, mégis kellően puha, amely nem irritálja a halakat. Nem kell félni kiszakadásától és a hal elvesztésétől sem. Ideális bármilyen méretű hal tárolására, de főként az állóvízi horgászatokhoz javasoljuk.
A haltartó feje állítható dőlésszögű, szabvány menettel kiegészített rögzítővel van ellátva, mely így akár vízszintes, akár függőleges adapterhez, vagy leszúró karóhoz csatlakoztatható. A háló gyorsan száradó anyagból készült.
Ennek a haltartónak az anyaga erősített, ellenállóbb, mint a többi, kínálatunkban megtalálható hálónak, így a nagyobb megterhelésnek is ellenáll!

A téglalap alakú erősített haltartók keretének a mérete 50 X 40 cm, és háromféle méretben érhető el a kínálatban: 3, 3,5 és az országos versenyszabályzatoknak is megfelelő 4 méteres hosszúságokban.
Adatok
Cikkszám:
376277