HALDORÁDÓ TORNADO Method MIX - Édes Szamóca
HALDORÁDÓ TORNADO Method MIX - Édes Szamóca
1 490 Ft

HALDORÁDÓ TORNADO Method MIX - Édes Szamóca

1 490 Ft
Részletek
A TORNADO Method MIX egy új, egyedi gyártástechnológiával készült etetőanyag család, amely kifejezetten a pontyos method horgászatokhoz lett optimalizálva. Kiélezett helyzetekben, versenykörülmények között is megállja a helyét! A csalogatóanyagok ízvilága illeszkedik a már megszokott TORNADO termékekhez. A csomagba finomszemcsés, jól felhősítő method keverékek kerültek, de mindegyik teljesen más! Nem csak az aromák és színek változnak. Mindegyik kaja teljesen más összetevőket és alapanyagokat tartalmaz, a legjobb hatás elérése érdekében!
Minden tasakban van egy kis zacskó, amelyben színes, ízes apró pellet szemek vannak. Ezt a horgász, a halak kapókedvéhez igazodva tudja az alapkajához adagolni. Van, ahol annyira kényesen kapnak a pontyok, hogy minden színes szemcse riasztó, míg máshol, ez fokozza a kapókedvet. Mi a horgászokra bízzuk, hogy felhasználják ezt, vagy sem!

Javasolt felhasználás:
- Önts 3 deciliter vizet (pontosan mérd ki!) az etetőanyagra, majd keverd össze!
- Hagyd néhány percig pihenni, majd apró lyukú rostán törd át!
- Most keverd hozzá a színes pelletet, ha erre szükség van!
- Ha mélyebb (2 méternél mélyebb) vízben horgászol, vagy sokat (akár 15 percet is) kell várni a kapásokra, akkor adj hozzá még egy kevéske, maximum 0,5 dl vizet, hogy tapadósabb legyen a kaja.

Érezni fogod, hogy mennyire selymes, mennyire jó az etetőanyag állaga, amelyet egész nap megőriz. Könnyen kezelhető, jól tapadó, de mégis gyorsan oldódó és felhőző kaja, pont olyan, mint egy profi method mix!
A TORNADO Method MIX etetőanyag tíz változatban kerül forgalomba, ezek az Édes Szamóca, Rokfort Sajt, N-Butyric & Ananász, Mézeskalács, Mangó, Fokhagyma & Mandula, Puncs & Menta, Tintahal & Barack, Sipi1 és a Sipi2

TORNADO Method MIX - Édes Szamóca
Piros színű, édes jellegű, gyümölcsös keverék, melyben a legjobb szénhidrátok, és a prémium minőségi hallisztek, valamint pellet őrlemények teljes harmóniája tapasztalható. A keverés során nem hétköznapi adalékok – mint pl. a vérplazma, lazacliszt – is lettek hozzáadva. Az átlagosnál nagyobb felhőt képez a vízben, így a család legfeltűnőbb, legattraktívabb tagja.
Színe: vörös + színes pelletek
Aromája: intenzív eper
Íze: eper, édes, halas
Adatok
Cikkszám:
641827
Tömeg:
500 g/db