HALDORÁDÓ Téli horgászkesztyű
HALDORÁDÓ Téli horgászkesztyű
8 990 Ft

HALDORÁDÓ Téli horgászkesztyű

Termék adatok

Anyaga
100% polyester
Méret
L
8 990 Ft
Részletek
Aki télen is horgászik, jól tudja, hogy egy kellemes meleget adó, könnyű, puha kesztyű elengedhetetlen tartozéka a hideg hónapok viseletének. Kezeink épségének megóvása és a hidegtől való védelme épp olyan fontos, mint bármely más testrészünké! A Haldorádó Téli horgászkesztyű használatával garantáltan nem éri hideg a kezünket, s jó közérzettel tölthetjük el időnket a vízparton akár a legzordabb körülmények között is.

Mérsékelten vízálló, bélése pedig puha polár anyagból készült. A csuklórész hosszított, rugalmas, gumis kialakítást kapott, mellyel remekül simul a csuklóhoz, ezáltal megakadályozza, hogy a hideg felülről behatolhasson. Tenyérrésze gumírozott borítású, hogy a nedves horgászbot is stabilan megtartható legyen. A hüvelykujj és a mutatóujj egy mozdulattal lehajtható, az anyagban található mágnessel pedig rögzíthető. Sokkal jobb és praktiksab megoldás ez, mint a tépőzáras rögzítés, mert abba állandóan beleakad a zsinór, itt viszont nincs felesleges sallang! A szabaddá vált ujjvégekkel könnyen csalizhatunk, vagy dobhatunk, amelyek villámgyorsan elrejthetők újfent.

Egyszerű, praktikus használat és kellemes meleg viselet, amely nem hiányozhat egyetlen elszánt horgász kelléktárából sem! De szívesen ajánljuk bármilyen hidegben végzett szabadtéri tevékenységhez, vagy hétköznapi utcai használathoz egyaránt!
Adatok
Cikkszám:
693253