By Döme TEAM FEEDER Silver Carp Float 360SXC
By Döme TEAM FEEDER Silver Carp Float 360SXC
37 900 Ft

By Döme TEAM FEEDER Silver Carp Float 360SXC

37 900 Ft
Részletek
A felszerelések minőségi fejlesztésére gondos figyelmet fordítunk, emellett a By Döme TEAM FEEDER termékek modern, korszerű megjelenésükkel is kiszolgálják a horgászok igényeit. A sportszerű busahorgászat kétség kívül reneszánszát éli! Ez többek közt annak is köszönhető, hogy egyre több profi horgász mutatja meg, hogyan is érdemes nekiállni a planktonevő óriások horgászatának. A folyamatos próbálkozások, ötletek és megfigyelések olyan termékekben testesülnek meg, amelyek segítségével bárkiből gyorsan eredményes busahorgász válhat! Ennek eredményeképp készítettünk egy bivalyerős úszós botot, melyet Silver Carp Float névre kereszteltünk.

Ha valaki úszós busahorgászathoz készül, és a jelenleg elérhető talán egyik legjobb botot akarja, annak sem kell egy vagyont elkölteni! Aki értékeli a minőséget és a botfejlesztésbe fektetett rengeteg munkát, az nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a botot. A blank (bottest) IM-10-es karbon felhasználásával készült, ez adja a vékony, mégis rendkívül erős bot alapját.
Ezt követően felkerül rá +2 réteg extra merev karbon szövet, mely tovább erősíti a testet. Ez a technológia olyan anyagszerkezetet eredményezett, amely horgászat közben tulajdonképpen törhetetlen, mindemellett kellően rugalmas is maradt a nagytestű halakkal folytatott, fonott zsinórral történő hosszas birkózásokat is bírja!
Kiválóan teljesít olyan vizeken is, ahol a busázó úszó a rá rögzített etetőkosárral, vagy tablettával együtt elérheti a 150-250 (!!!) gramm össztömeget, és ezt a végszereléket kell bevetni.
A nehéz tömegek biztonságos eldobását a megnövelt méretű, nagy keménységű SiC gyűrűk biztosítják, amelyek ellenállnak a fonott zsinór „támadásának” is. Továbbá a spicc is duplatalpas gyűrűvel van szerelve. A bot egy szép, modern designt kapott, így a megjelenését tekintve is igazi mestermunka.
A bot karaktere a hatalmas megterhelés elviselése mellett arra is alkalmas, hogy a gyors kapásokat követő erőteljes bevágások során se sérüljön, és kirugózza a fonott zsinór miatti ridegséget! Ezzel a horgászbottal bárkiből profi busahorgász válhat!
A Silver Carp Float 360SXC botból akkor tudjuk kihozni a maximumot, ha a végszerelék, és csalogatóanyag terén is a legjobbat választjuk! Ehhez ajánljuk figyelmébe a Haldorádó Busa program úszóit, és további kiegészítőit!
Adatok
Cikkszám:
137156
Tömeg:
278 g/db