Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ Dart Metal L 55 g + Vezetőszár
HALDORÁDÓ Dart Metal L 55 g + Vezetőszár
1 990 Ft

HALDORÁDÓ Dart Metal L 55 g + Vezetőszár

1 990 Ft
Részletek
Az új Dart Metal method feederkosár alapanyaga FÉMÖTVÖZET, amely egyetlen darabból van kiöntve. Ezzel még a „MINDENT (is) tökre teszek!!!" típusú horgászoknak is meggyűlik a bajuk. Azt nem állítjuk, hogy elpusztíthatatlan, de egy biztos, fel kell gyűrni hozzá a gatyaszárat, hogy ebben kárt lehessen tenni. Így akár rá is lehet lépni, át lehet menni rajta autóval, földhöz lehet verni, ezeket is bírja.


Az első generációs műanyag alapú Dart kosártól további két paraméterében tér még el:
- A kosár alján 6 db apró kapaszkodó karom található, amelyek a kisebb súlyú kosarakat is remekül stabilizálják, sokkal nehezebben tud egy kemény aljzaton elcsúszni.
- Az alul található fősúly minden kosáron aszimmetrikus, a súlypontja a kosár eleje felé mutat, ezáltal sokkal stabilabb a repülési íve!

Minden csomagban egy fém kosár és egy műanyag vezetőszár található. Ha nem túl nagy távolságba kell bevetni, akkor szükségtelen felpattintani a vezetőszárat. De 60 méter felett mindenképpen ajánlatos, mert jelentősen növelhető a dobás stabilitása, pontossága és nem utolsó sorban az elérhető távolság. Vezetőszárral úgy repül, mint a nyílvessző!!!

A kisebb L-es méret kifejezetten ajánlott a finom, pontos középtávú, azaz 60-80 méteres horgászatokhoz, míg az XL-es méret pedig 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez. Hol lehet ennek a vége? Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül. A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők és a horog is nagyon nehezen akad bele.
Ezek a Long Cast kosarak gumis töltőjéhez vannak optimalizálva.

Méretsor: Dart Metal L 35, 45, 55, 65 g; Dart Metal XL 50, 60, 70 g
Adatok
Cikkszám:
173209
Tömeg:
55 g/db