Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ START Erjesztett Mag Mix Pack - vödrös 2 kg
HALDORÁDÓ START Erjesztett Mag Mix Pack - vödrös 2 kg
3 490 Ft

HALDORÁDÓ START Erjesztett Mag Mix Pack - vödrös 2 kg

3 490 Ft
Részletek
Új adalékanyag széria jelent meg idén a Haldorádó termékek kínálatában, melynek középpontjában a pontyhorgászat áll. A Haldorádó Ponty Program célja az, hogy olyan hasznos adalékokat kínáljon, amelyekkel bármilyen etetőanyag keverék eredményesebbé tehető. Olyan alapvető mixeket hoztunk létre, amelyek az eredményes pontyhorgászat során gyakorta nélkülözhetetlenek. Négy új érdekes keveréket kínálunk.
Haldorádó START Erjesztett Mag Mix Pack
A felmelegedett vizekben talán a legcsábítóbb csalogatóanyagok a ponty- és amurhorgászat során, az erjesztett magvak. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az erjedés mely fázisában kínáljuk fel a halaknak, milyen magvakat keverünk össze és mivel erjesztjük azokat! A legfogósabb a friss, maximum 1-2 hetes erjesztett mag az általunk kínált összetételben. A Haldorádó START Erjesztett mag mix segítségével mindig rendelkezésére áll majd a friss, legfogósabb csalogatóanyag, amely garantáltan tartósítószer-mentes és 100%-ban természetes eredetű!
Használati útmutató
1. Szórja rá a magvakra a vödörben található erjesztőport és keverje össze.
2. Töltse fel a vödröt színültig ivóvízzel (akár folyékony aromát is keverhet a vízhez).
3. Nyomja rá a fedelet a vödörre. Ügyeljen rá, hogy maradjon egy pici rés, hogy az erjedés közben keletkező gázok el tudjanak távozni!
4. Helyezze ki a vödröt olyan területre, ahol a Nap rásüt.
5. A napsütés intenzitásától és a levegő hőmérsékletétől függően 2-4 nap alatt elkészül a friss, garantáltan fogós erjesztett mag mix, amely a folyadékot felszívva teljesen kitölti a vödröt.
6. Ezután már ne hagyja kint a tűző napon, helyezze árnyékos, naptól védett helyre! Hűtőben tárolva akár 1 hónapig is megőrzi minőségét.
7. A magvakkal önállóan is etethet, de különösen hatásosak etetőanyaghoz keverve, etetőkosárral vagy feederkosárral bejuttatva. Az egész szemek csaliként is kiválóak!
Adatok
Cikkszám:
205669
Tömeg:
2 kg/db