Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TiszaStones Természetbarát kősúly M (50-100 g)
TiszaStones Természetbarát kősúly M (50-100 g)
590 Ft

TiszaStones Természetbarát kősúly M (50-100 g)

Tömeg: 50-100 g között
590 Ft
Részletek
Egyre több helyen nem engedélyezik az ólomnehezékek, különféle ólomsúlyok használatát. Ezek helyettesítésére kínál alternatív megoldást a TiszaStones természetarát kősúly.

Egyesével válogatott, porózus (kissé rücskös) felületű kövek, amelyek jól dippelhetők is! A kövek mindegyike a szakértő kezek munkájának köszönhetően, egy strapabíró és erős forgókapcsot kapott. Könnyedén akaszthatók így ezek a csúszó végszerelékek kapcsaiba, vagy a nagyobb méretek a nagyponty horgászok által kedvelt ólomkapcsos végszerelékek klipszeibe. Ha pedig ezek bármelyike a vízben marad, garantáltan nem károsítja azt. További előnye a hagyományos ólommal szemben, hogy természetes anyaga miatt még észrevétlenebbé válik az öreg, rutinos nagy pontyok számára is.
A kisebb méretek ideálisak a dobós, míg a nagyobbak a behúzós horgászatokhoz. A köveken a pontos gramm súly mellett, unciában is feltüntették azok pontos súlyát. Bízunk benne, hogy egyre több tudatos, természetbarát horgász választja ezeket!

A kősúlyok alakja és mérete a méretkategórián belül eltérhet a képen látottaktól. Az adott mérettartományban nincs lehetőség a pontos méret kiválasztására! A megadott ár 1 db kősúly árára vonatkozik.
Adatok
Cikkszám:
359558