Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ FermentX Method Box - Tejsavas Nagy Amur
HALDORÁDÓ FermentX Method Box - Tejsavas Nagy Amur
1 990 Ft

HALDORÁDÓ FermentX Method Box - Tejsavas Nagy Amur

1 990 Ft
Részletek
Rendkívül népszerűek a nyári felmelegedett vizekben a tejsavas erjesztéssel készült FermentX etetőanyagok. Egyre több method feeder horgász használja ezeket. De ahhoz, hogy alkalmas legyen methodozáshoz is, több előkészületet (etetőanyag szitálást, nagyobb szemcsék eltávolítását) kell elvégezni. Jogosan merült fel termékeinket eredményesen használó horgászoktól, hogy miért nem kaphatók ezek a kiváló csalogatóanyagok methodozáshoz optimalizált változatokban is? A vásárlói igény egyértelmű megfogalmazása után nem volt más dolgunk, mint a legjobb változatokban elkészíteni ezeket!

A FermentX Method Box tartalma:
- 400 gramm száraz, ízesített etetőanyag
- 100 gramm erjesztett aprómag
- 100 ml erjesztett folyadék

Használatba vétele: öntse ki a doboz tartalmát egy vödörbe. A száraz etetőanyagra öntse rá az erjesztett folyadékot, majd öntsön rá pont ugyanennyi (1 flakon) vizet. Keverje ezt jól össze, majd 10-15 perc után törje át törőszitán. Ezután akár egyben, akár részletekben adagolva hozzá lehet keverni az erjesztett aprómagokat. Ha menet közben szárad, vagy nem tapad eléggé a keverék, igény szerint lehet és kell a nedvességet pótolni, amelyhez vízpermetező a legjobb megoldás!

Hasznos tippek! Nagyon intenzív és friss az így elkészített keverék, amely akár versenyeken is eredményesen használható. Többször működött az is, hogy nem erjesztett aprómaggal, hanem halas pelletekkel kevertük a fermentált kaját. Fura kombó, de hatásos!

4 különböző változatban kerül forgalomba: Tejsavas Betain, Édes Ananász, Nagy Ponty, Nagy Amur
Adatok
Cikkszám:
434445
Tömeg:
600 g/db