Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ SpéciCorn Limited Edition - Kiwi
HALDORÁDÓ SpéciCorn Limited Edition - Kiwi
1 990 Ft

HALDORÁDÓ SpéciCorn Limited Edition - Kiwi

Csali mérete: 8 db 10 mm-es szem és 8 db 15 mm-es szem
Kiszerelés: 16 db / tégely (4-4 db SpéciCorn citromsárga és UV reagens halványzöld, 4-4 db SpéciCorn Mega citromsárga és UV reagens halványzöld)
1 990 Ft
Részletek
A Haldorádó SpéciCorn termékcsalád már jó ideje meghatározó a magyar piacon. A legtöbb hazai pontyhorgásznak szinte biztos, hogy ott lapul ezek közül 1-2, vagy akár több tégely is a táskájában. Az évek alatt bebizonyították ezek a csalik, hogy sokkal többek, mint egy darabka műanyag. Főként vadvizeken, törpeharcsáktól és egyéb zavaró apró halaktól hemzsegő vizekben mutatják meg igazi fogósságukat, kiválogatva az értékes halakat!

Az évek során több új csaliváltozattal bővült a palettánk, de a legnépszerűbb mindmáig a SpéciCorn és a SpéciCorn Mega, azaz a normál és nagyméretű gumikukoricák. A nyerő ízekről és színekről azonban megoszlik a felhasználóink véleménye. Nagyon sok ötletet, javaslatot kaptunk, amelyből nekünk „csak” ki kellett választani a várható legjobbakat. Ezt követték a tesztek és próbahorgászatok sorozatai, majd végül ez a 6 változat maradt: Epres Joghurt (citromsárga + piros), Tutti Frutti (citromsárga + pink), Kiwi (citromsárga, UV reagens halványzöld), Mangó (citromsárga + narancssárga), Mézes Pálinka (citromsárga + narancssárga), Krill (citromsárga + barna).

Nagyon fontos, hogy mindegyikben megtalálható alapszínként a citromsárga, amely mellé került egy általunk fogósnak vélt szín. Az is folyamatos vita forrása, hogy melyik a jó méret. A kicsi vagy a Mega? Nem tudtuk eldönteni, ezért tettünk mindkettőből a tégelyekbe. Így a csali méretét is a halak kapókedvéhez lehet igazítani a színek tetszőleges variálásával együtt. Egy tégelyben nem 10, hanem 16 kukoricaszem található. Ezek közül 8 db normál méretű SpéciCorn, 8 db pedig a megnövelt méretű SpéciCorn Mega.
Adatok
Cikkszám:
444410