Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Tintahal 800 g
HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Tintahal 800 g
1 790 Ft

HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Tintahal 800 g

1 790 Ft
Részletek
A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helybentartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!

A C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos megoldást. Ezeket a minőségi alapanyagokból készült, bojlikat 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os, illetve egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel - melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben - hozunk forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően akár 48 órát is kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.

Hét nyerő ízben kínáljuk (a C6 Pelletekkel azonosan), melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Amur, Tigrismogyoró, valamint Mangó.

Adatok
Cikkszám:
471618
Tömeg:
800 g/db