Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
HALDORÁDÓ BlendeX Serum Ghost - Eper + Méz
HALDORÁDÓ BlendeX Serum Ghost - Eper + Méz
2 990 Ft

HALDORÁDÓ BlendeX Serum Ghost - Eper + Méz

2 990 Ft
Részletek
Az elmúlt években a BlendeX Serum koncentrátum az egyik legkedveltebb utóízesítésre használt aroma lett. Különleges kiszerelése és könnyű használhatósága miatt a feeder horgászok és bojlis horgászok is előszeretettel alkalmazzák. 2023-ban jött el annak az ideje, hogy a folyamatosan változó igényeknek eleget téve modernizáljuk a már jól bevált BlendeX Serumot.

A BlendeX Serum Ghost – csakúgy, mint elődje – lehetőséget biztosít két különböző ízű aroma együttes használatára, sőt, tulajdonképpen az ízek, változatok maradtak ugyanolyanok, mint voltak. Egyedül a beltartalom változott meg némiképp, ugyanis törekedtünk arra, hogy az aromák még tovább adagolják magukból a csábító attraktorokat, étvágyfokozókat, valamint kellemes ízüket. Ezeken kívül újdonság a Ghost esetében, hogy vizuális csalogatóhatást is kelt, ugyanis ezek a sűrű folyadékok a vízben látványos felhőt képeznek, méghozzá olyan színűt, amilyen maga az aromakoncentrátum.

A Ghost aromát lehet a csalira, a megtöltött kosárra vagy PVA csomagokba is nyomni az extra íz- és csalogatóhatás érdekében, bár eredményes felhasználásának csak a fantázia szab határt! Természetesen a PVA tasakot, hálót sem oldja.

A BlendeX Serum Ghost ugyanabban a hét fogós változatban kerül forgalomba, mint az elődje. Ezek a Tintahal + Polip, Eper + Méz, Fokhagyma + Mandula, Ananász + Banán, Vajsav + Mangó, TripleX (Nagy Ponty + Tintahal + Frankfurti Kolbász) és a Kókusz + Tigrismogyoró.
Adatok
Cikkszám:
512789
Tömeg:
60 g/db