Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
By Döme TEAM FEEDER Stone Braid Green 0,18 mm
By Döme TEAM FEEDER Stone Braid Green 0,18 mm
1 990 Ft

By Döme TEAM FEEDER Stone Braid Green 0,18 mm

Méret: 0,18 mm - 12,90 kg
1 990 Ft
Részletek
Sokféle kiszerelésű, színű és tulajdonságú zsinórt kínálunk, melyek között szinte minden pontyhorgász technikához és horgászati körülményhez megtalálható a megfelelő típusú, illetve méretű változat. Ezek közül talán a feederzéshez kínált alternatívák a legnépszerűbbek, így folyamatosan igyekszünk haladni a trendekkel, vásárlói igényekkel.

Az új By Döme TEAM FEEDER Stone Braid egy prémium minőségű, professzionális süllyedő fonott előkezsinór, melyet kifejezetten method feeder horgászathoz fejlesztettünk. A methodos horgászat fő elvárásai közé tartozik a gyors süllyedés, a lágyság, a magas csomózott szakítószilárdság és természetesen a méretpontosság. Büszkén mutatjuk most be ezt az újdonságunkat, mert bizton állíthatjuk, minden szempontnak eleget téve, kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik!

A 8 szálas szövési technológia lehetővé teszi, hogy teljesen kör keresztmetszetű, garantáltan méretpontos zsinór készüljön, mely csomózva is kiváló szakítószilárdsági értékekkel rendelkezik. A speciális PE micro szálaknak köszönhetően rendkívül lágy maradt a zsinór állaga szövés után is, ezért nagyon könnyen köthető, illetve természetes csalifelkínálást biztosít, amit a halak könnyedén be tudnak szippantani. Annak érdekében, hogy jobban süllyedjen az átlagos fonott zsinórokhoz képest, több kevlár szálat szőttünk a PE szálak közé. Sötétzöld színe remekül beleolvad szinte minden mederfenék kontrasztjába.

Széles méretválasztékban kapható: 0.08 mm, 0.10 mm, 0.12 mm, 0.14 mm, 0.16 mm, 0.18 mm, 0.20 mm
Adatok
Cikkszám:
801034